Wil je ons wat vragen, een voorstel doen voor een artikel of gewoon even wat kwijt. Stuur dat een mailtje naar: gabyenfelina@gmail.com

zaterdag 10 maart 2012

Nieuwe opbouw

Hee allemaal,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog voor jullie heb geschreven, maar het komt allemaal goed. Felina en ik hebben de afspraak gemaakt dat elke dag 1 van ons een artikel schrijft omdat we niet elke dag allebij tijd hebben.


Omdat we nu dus elke dag een bericht schrijven heb ik een paar onderwerpen bedacht die ik kan laten terugkomen.

Om te beginnen gewoon elke week een nail art, of ik laat zien hoe ik op dat moment mijn nagels heb aangezien ik wel elke week iets anders op heb.


Ook wil ik meer makeup looks omdat ik zelf gewoon elke dag makeup op doe en elke dag anders. Ik zal de looks laten verschillen van budget naar prijzig en van een no makeup look naar partylook en smokey eyes. Wat jullie leuk vinden.
En wat ik wil laten terugkomen is de reviews, gewoon over de producten die ik gebruik op dat moment of die ik voor jullie uittest.

Dan natuurlijk de doe it youself, tips en what to do, ik hou zelf echt super erg van dingen zelf maken. Het is vaak heerlijk goedkoop en veel beter voor je omdat je precies weet wat erdoor zit. En voor mij zijn goede tips en trics altijd welkom. Ik vind het ook leuk om mijn beautysecrets met anderen te delen, en daarom ook deze blog.

En dan als laatste wil ik iets over beroemdheden gaan schrijven. Wat er op dat moment leuk is. Kleren van beroemdheden reviewen als er een evenement is geweest, makeup of hair looks. Noem maar op.

Dit was het weer voor vandaag.
Wat wil jij zien in de volgende blogs afgaande op het bovenstaande, zet het even bij de comments en je kunt ons natuurlijk altijd mailen op gabyenfelina.gmail.com .
Xx Gaby